onsdag 20. november 2013

Streaming

Streaming, eller strømming om du vil, er mer populært enn noen gang tidligere, og dersom populariteten fortsetter slik den har gjort er det ikke lenge før Netflix, HBO Nordic og Viaplay tar over for tradisjonelle TV-kanaler.

Fordelene med å streame i forhold til å se på vanlig TV er mange:
- Billigere. Netflix koster f.eks 79kr per mnd, mens TV-kanaler som oftest koster mellom 300 og 400kr per måned.
Enklere. Med en smartTV eller konsoll (Xbox 360, PS3) så er det kjempeenkelt å komme i gang med å streame. Installeringen tar to minutter, så har du tusenvis av filmer og TV-serier klare!
- Stort utvalg. En grunnpakke for TV-kanaler gir deg toppen 10 gode programmer samtidig, mens med streaming kan du se favorittprogrammene dine akkurat når du vil. Du får tilgang til flere tusen filmer og TV-serier, og det er jevnlig påfyll, så du får aldri tom for noe å se på!
- Fleksibelt. Du kan se neste episode av favorittserien din akkurat når du vil. Må du være med på skoleavslutning for barna når neste episode av Lillyhammer sendes? Ikke noe problem, bare sett det på når du kommer hjem istedenfor!
- Ingen reklame. Nå spare jeg den beste til slutt, for det er nemlig ingen reklame på streams! Programmer som vanligvis spilles av i en time på TV-en kan sees på kun 40-44 minutter, så da sparer du 25 % av tiden din som tidligere var brukt på reklame.


På denne bloggen skal jeg skrive en del om de forskjellige tjenestene, seriene de produserer, og selvfølgelig om tips og triks til hvordan du får aller best utbytte av stremingtjenesten din.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar