torsdag 21. november 2013

TV2 Sumo

TV2 Sumo er TV2 sin egen stremingtjeneste, hvor du kan se alle TV2 sine programmer, i tillegg til en rekke andre godbiter.

TV2 Sumo kommer i fire pakker: Basis, Pluss, Sport og Gull. Basis lar deg se direktekaneler og nyheter, pluss gir deg også tilgang til underholdning, sport gir direktekanaler, nyheter og sport, mens gull gir hele pakka. Prisen for pakkene er selvfølgelig varierende, med gull som den aller dyreste.

TV2 Sumo gull koster 249kr per måned, så det er uten tvil mye dyrere enn både Netflix, Viaplay og HBO Nordic. Fordelen er derimot at du får mye unikt innhold (som TV2 sine egne produksjoner) i tillegg til en hel haus sportskanaler og andre sportsbegivenheter som kan streames direkte.

Premier League

TV2 Sumo gir deg tilgang til alle kampene i Premier League, men kun om du har abonnentene Sport eller Gull.

Det er også mulig å se Tippeligaen og Adeccoligaen på TV2 Sumo Sport, både live og opptak etter sending.

Apps

Dersom du har en iPad, mobil eller en annet underholdningsapparat kan du bruke disse til å se TV2 Sumo. Med iPhone og iPad kan appen TV2 Sumo lastes ned gratis fra App Store, men du trenger selvfølgelig et aktivt abonnent for å bruke appen. Det er også egne apper til Windows Phone og nettbrett, og Android telefon og nettbrett.

TV2 Sumo for barn

TV2 Sumo har en egen kategori for barn, kalt "Junior". Der finner du alle barneprogrammene som er tilgjengelige for barn, og det er over 20 forskjellige TV-serier tilgjengelig for barna, som for eksempel Vennebyen, Byggmester Bob, Elias, Pokémon og Thomastoget.

TV2 Sumo i utlandet

Når man bor i utlandet er det veldig enkelt å begynne å savne norske TV-kanaler, og med TV2 Sumo Utland får du dekt dette behovet uansett om du bor i Thailand, Spania eller USA. Du får kun tilgang til serier TV2 har lov til å sende i utlandet, og det er i all hovedsak egne programmer som Farmen og lignende.

Det er få fotballkamper og utenlanske TV-serier som følger med i TV2 Sumo Utland, men heldigvis koster det kun 129kr per måned, så det er ikke så verst dyrt å se norske TV-programmer i utlandet.

TV2 Sumo på TV

Det er dessverre ikke mulig å streame TV2 Sumo fra konsoller koblet opp mot TV-en, som Xbox, Playstation eller Smart-TVer, så den beste løsningen for å kunne streame TV2 Sumo på TV-en er ved å koble datamaskinen opp mot TV-en og dermed bruke TV-en som en slags dataskjerm. Det er litt jobb, men krever kun en HDMI-kabel som kobles mellom datamaskinen og TV-en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar