søndag 15. desember 2013

Gratis streaming

Streaming har blitt veldig populært de siste årene, men de aller fleste tjenestene kommer jo penger. Men er det mulig å streame TV-serier og filmer helt gratis?

NRK NettTV gratis

NRK er statskanalen vår, og har fri streaming for alle og enhver. Det koster ingenting ekstra å streame NRK NettTV, så det er bare å gå til tv.nrk.no, så kan man enkelt velge serier og filmer derfra. Hvorvidt det faktisk er gratis eller ikke kan jo diskuteres, ettersom kostnadene dekkes av NRK avgiften og skatten vi betaler, så strengt tatt betaler vi allerede for NRK NettTV.

Det ligger mange filmer og TV-serier tilgjengelig på NRK NettTV, men det er visse begrensninger. Serier og filmer som NRK leier fra utlandet pleier å kun ligge tilgjengelig i et par uker etter at de ble sendt på TV, så man må være rask på avtrekkeren for å få med seg alt.

Egenproduserte TV-serier pleier derimot å ligge på NRK NettTV for alltid, så det er mulig å gå langt tilbake i tid og finne frem til TV-serier som ble sendt på TV for lang tid siden.

Netflix gratis

Det er ikke mulig å se på Netflix gratis for alltid, men de har mulighet for at man får den første måneden gratis. Her kan man registrere seg, og må koble kontoen opp mot et betalingskort når man lager kontoen. Dersom du avslutter abonnentet før denne gratismåneden er over vil de aldri trekke noen penger fra kortet, så man har altså 1 måned helt gratis.

Viaplay Gratis

På Viaplay er det nøyaktig det samme som på Netflix, altså 1 måned helt gratis. Bare husk å avslutte abonnentet før denne måneden er over, så er det helt gratis.

TV2 Sumo gratis

TV2 Sumo har for øyeblikket ingen muligheter for å tilby gratis streaming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar