søndag 15. desember 2013

Viaplay VS Netflix

De to største aktørene i Norge er uten tvil Viaplay og Netflix, men hvem av dem er aller best?

Svaret er ikke så lett å konkludere med, og det er ofte subjektive vurderinger som skiller dem. Filmene og TV-seriene de to tilbyr er jo forskjellige, og ofte er det dette som skiller dem mest fra hverandre. Ingen av dem har bindingstid, og begge tilbyr fri streaming av filmer og TV-serier til 79kr i måneden. Begge to har dessuten en måned gratis, så her er det veldig mye likt.

Vårt beste tips er rett og slett å prøve begge to. Begge har jo en måned gratis prøvetid, og dersom du avslutter kontoen din før denne tiden har utløpt betaler du altså ingen verdens ting. Så det beste alternativet er å prøve begge to, og gjøre opp din egen mening.

 Det er likevel et par forskjeller på Netflix og Viaplay, og blant annet har Viaplay en fin funksjon Netflix mangler. Viaplay lar deg nemlig lage noen filmer og TV-serier på datamaskinen, nettbrettet eller mobilen, for deretter å se dem senere. Dette er genialt om man skal på flytur eller lignende, da det som regel ikke er internett tilgjengelig. Denne funksjonen mangler Netflix helt, og det er derfor umulig å streame uten et godt og stabilt internett.

Begge to har dessuten gode tilbud for barn med en rekke barneprogrammer og filmer. Netflix lar deg åpne en egen barneutgave av applikasjonen hvor man kun har tilgang til barneprogrammer. Dette er genialt når ungen selv vil finne frem til noe å se på, og er dermed skjermet mot å starte opp Kill Bill eller en annen voldelig film.

Dersom du er ute etter sport er det bare å gå rett til Viaplay. Netflix har ingen form for sport, verken direktesendt eller repriser, mens Viaplay har et godt utvalg. Det er derimot viktig å huske på at sport på Viaplay koster ekstra, og at du derfor ikke får det inkludert i basispakken til 79kr i måneden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar